Η εμπειρία μας εγγύηση!!

Περσίδες Σκίασης – ΣτόριαΤα στόρια και οι περσίδες σκίασης είναι ένας τύπος κάλυψης παραθύρων. Υπάρχουν πολλά είδη από περσίδες και στόρια τα οποία κάνουν χρήση μεγάλης ποικιλίας συστημάτων ελέγχου. Ένα τυπικό στόρι είναι κατασκευασμένο από πολυάριθμες οριζόντιες ή κάθετες περσίδες διαφόρων υλικών όπως το ύφασμα, το ξύλο, το πλαστικό ή το μέταλλο, και οι οποίες συγκρατούνται μεταξύ τους με καλώδια που περνάνε από μέσα τους. Τα στόρια παραθύρων έχουν τη δυνατότητα να ρυθμιστούν περιστρέφοντάς τα από μια ανοιχτή θέση σε μια κλειστή, είτε με ένα χειροκίνητο είτε με αυτόματο μηχανισμό, επιτρέποντας τις περσίδες να υπερδιπλώσουν μπλοκάροντας έτσι το μέγιστο ποσοστό του εξωτερικού φωτός να εισέλθει στον εσωτερικό σας χώρο.

Τα στόρια αποτελούν μια από τις αγαπημένες και πιο διαδεδομένες λύσεις κάλυψης των παραθύρων αφού προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα και ευκολίες. Κατ’ αρχάς, λόγω της ίδιας της κατασκευής τους, προσφέρουν πλήρη έλεγχο για το ποσοστό του ηλιακού φωτός που εισέρχεται στον εσωτερικό σας χώρο, είτε αυτός είναι το επαγγελματικό σας γραφείο είτε το σαλόνι σας, αλλά και στην ορατότητα του χώρου σας από έξω, προστατεύοντάς σας έτσι από αδιάκριτα βλέμματα όταν εσείς το κρίνετε απαραίτητο. Έτσι λοιπόν, αν πραγματοποιείτε κάποια μυστική συνεδρίαση στη δουλειά σας ή απλά θέλετε να μειώσετε το φωτισμό του σαλονιού σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιστρέψετε τον αντίστοιχο μηχανισμό στην περίπτωση που τα στόρια σας είναι χειροκίνητα, ή να πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί του τηλεχειριστηρίου τους από την άνεση του καναπέ σας, στην περίπτωση που τα πρώτα διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό προσαρμογής.

Επιπλέον, τα στόρια προσφέρονται σε μια ατελείωτη γκάμα διαφορετικών χρωμάτων, σχεδίων αλλά και υλικών κατασκευής, ενώ λόγω του σχεδιασμού τους η διαδικασία τοποθέτησης περιλαμβάνει τη λήψη των ακριβών διαστάσεων των παραθύρων στα οποία θα τοποθετηθούν, ακόμα και σε παράθυρα περίεργων και πρωτότυπων σχεδιασμών και σχημάτων, κάτι που σημαίνει ότι κόβονται ακριβώς στα μέτρα σας. Όλα αυτά καταλήγουν στο γεγονός ότι σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό για εσάς, που θα δένει απόλυτα με το ύφος του εκάστοτε χώρου σας.

 

Βιβλιοθήκη Εικόνων

e97b151f-a4ed-a5d3-fb65-abdd66608835.jpg325c3a36-181a-0c24-60ec-2262a8d46d0c.jpg1b8bb1c6-f644-4ece-2452-0c455dc01b3f.jpg